La proximitat intimida?

Ja sé que és molt necessari apostar pel comerç local, però, no ens enganyem, hi ha productes que els comprem al poble del costat o a la comarca més propera perquè tanta proximitat intimida. Qui compra un anell vibrador per a penis amb estimulador de clítoris a la farmàcia del carrer de casa? Però si hi ha gent que ni tan sols hi va a buscar els laxants o els supositoris per vergonya. Val la pena, però, desplaçar-se a un altre municipi per adquirir segons quin producte? Sincerament, crec que ens l’hauria de pelar tot més.

Recuperem l’exemple de l’anell vibrador. Has anat a comprar el producte en un supermercat del poble del costat perquè has considerat que l’establiment és més impersonal. Aprofites per agafar alguna coseta més que et fa falta per camuflar el giny sexual i et plantes a la caixa d’autoservei, que creus que és 100% impersonal. Tot va bé fins que prens consciència que l’anell vibrador va a dins d’una caixeta de plàstic transparent de seguretat màxima i que, per tant, necessites l’ajuda d’una treballadora del supermercat per treure’l d’allà dins. I qui et ve a socórrer? La teva sogra, que avui fa torn de tarda. I tu, allà, a la caixa d’autoservei amb l’anell vibrador per a penis amb estimulador de clítoris, un parell de fuets i un desembossador amb ventosa per a canonades dels de tota la vida.

La discreció no està garantida pel simple fet de comprar segons què al poble del costat. Realment et penses que passaràs desapercebut per presentar-te a la caixa amb uns preservatius XXXL i uns carbassons; o lubricant, vaselina i uns plàtans de Canàries? El client de la caixa del costat ho explicarà, segur i, si és de la generació Z ho haurà viralitzat a través de les xarxes socials abans que hagis acabat de pagar.

La proximitat intimida en alguns casos perquè socialment ens ho han fet creure així. «Què diran els altres si em veuen comprant condons?», pensem. I si li fem una volta a la reflexió? Ens hauria d’importar un rave el que comentin els altres. De fet, “els altres” haurien d’anar a comprar anells vibradors per a penis a la farmàcia més propera. Seríem tots, sens dubte, molt més feliços.

Imatge destacada de cottonbro studio extreta de Pexels.com

Publicat a

Reply

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *